7.6.14

Jak jsem se poprala s bloggerem a jsem konečně tady.

Ahojte :-)

Tak jsem se konečně rozhodla založit si blog. ^^ Popravdě jsem se k tomu odhodlala už před pár dny, ale po několika neúspěšných pokusech o vytvoření něčeho, na co by se dalo dívat, jsem to vzdala a klikla na "odstranit blog". A oddychla jsem si, že už se s tím nebudu muset nikdy více prát. Stejně mi to ale dneska opět nedalo a zkouším to znovu. Tentokrát jsem se přehoupla přes fázi tvoření designu (který, uznávám, není zas až tak světový) a dokonce už píšu 1. článek :D

Denně navštěvuji všechny možné food blogy, někdy se ptám sama sebe, co mě na tom tak moc bere. Každý den koukat někomu do talíře, prohlížet si ovesné kaše na milion způsobů, číst o tom, kdo kde a jak dlouho cvičil, kolik přibral/zhubnul, jak si koupil nové cereálie, ultrazdravé sušenky či sportovní podprdu... I když to takhle zní dost praštěně, mě to prostě baví :) Asi proto, že se tomu sama také už pár chvil věnuji a snažím se o zdravém životním stylu dovědět co nejvíc.

Někdy mívám neodolatelnou chuť o tom vykládat lidem kolem sebe, třeba jak jsem si udělala fakt skvělou a zdravou snídani nebo jak jsem si úžasně zacvičila. Nebo že jsem zhubla 1 kilo. Ale nechci to neustále hučet třeba do přítele, který mě poslouchá jen z trpělivosti (a lásky samozřejmě! :D).
Taky si neustále fotím všechny své snídaně/svačiny/obědy - prostě všechno, co strčím do pusy. Ale co pak s  tím, instagram mám už tak dost zaspanovaný fotkami s tagy "fitfood" nebo "healthy". A hned o další důvod navíc, proč se prokousat tím tajemnem jménem blogger.

Nebudu si tu hrát na žádného odborníka v oblasti fitness a zdravé výživy (to by to dopadlo), i když občasným chytrým řečem se určitě nevyhnete :D ale blog si zakládám s tím, že mi pomůže při mé snaze zdravě jíst, hýbat se a zkrátka dosáhnout nějakých lepších výsledků :)

Budu ráda, když se vám tu bude líbit a někdy se sem třeba vrátíte :)
Vaše R.

2 komentáře:

  1. Ahoj :) moc hezkej článek už se těším na další a třeba i na nějakej receptík :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem se nějak dostala až k tobě, blog zatím vypadá, že bude moc fajn, těším se na další a určitě se vrátím, jakmile zas přibyde nové čtení :-)
    Ahoj, Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat