24.6.14

2 týdny mimo civilizaci + mňamózní ovocná zmrzlinka

Ahoojte :-)

Tak jsem o víkendu byla zase pryč, tudíž žádné nové články.. A jsem ráda, že jsem si dneska našla trošku času, protože jsem se od rána nezastavila. Přípravy na začátek prázdnin (= tábor.. bože, kéž bych mohla prázdniny zahájit trošku lépe :-/) vrcholí a mně se zdá, že čím víc se snažím, tím méně to všechno stíhám. Od rána pobíhám po bytě (poté, co jsem si užila ranní 40ti minutový a DOBROVOLNÝ běh :D) a přenáším si věci z jedné na druhou hromadu a snažím se to dát všechno dohromady..

To by bylo k mému stěžování. Původně to ani v plánu nebylo, ale furt mi to tak leží na srdíčku, že to prostě muselo ven! :D Na druhou stranu tam přeci jen jedu se svou drahou polovičkou, tak to budeme moct mít na háku spolu. A budeme spolu 14 dní vkuse. (To bychom byli sice i doma a bylo by to mnohem, mnohem lepší, ale to je detail, musím si to něčím zpříjemnit.)

Chtěla jsem se podělit (bacha, už se konečně dostávám k srdíčku celého článku!) o pár fotek (a svou včerejší snídani.) Včerejší proto, že dneska u mě není čas na NIC (a taky u sebe nemám foťák - a ten můj minipidi mobílek na focení talent moc nemá...).

Tramtadadááá... :D Tady je - ona slavná snídaně. (Né zrovna moc skromná, nutno podotknout :D Ale zdravá a osvěžující)

Hlavní skvost této snídaně - ZMRZLINKA ♥ Ale né jen tak ledajaká... superzdravá!

S úžasnou chutí i konzistencí ^^

A hlavní (a jediné) ingredience? Banán a borůvky. :D Easy. Ovoce přes noc v mrazáku, ráno nechat chviličku rozmrznout (ale né moc, chceme přeci zmrzlinu!!), šup do mixéru a je hotovo. Chutná jako úplně normální nezdravá zmrzlina, přitom je v ní jen pár kousků ovoce a nic víc:)


Tyhle obrovský borůvky jsou uplně úžasný.. jak jsou slaďoučký ^^ 


A tady už část mé výbavy na tábor :D Né že bych měla v plánu přívézt si všechno jídlo z domova, ale přeci jen se snažím o zdravý životní styl, proto když bude k jídlu nějaká nezdravá dobrota, sáhnu do svých zdravějších zásob a nemusím si s ničím lámat hlavu :) 

Tenhle můj nedávný objev si vezu sebou na večery. Možná o trošku zdravější varianta, než popíjet pořád jen kávu, i když tu si taky někdy moc ráda dám :) Ale Caro mi taky hodně zachutnalo, má takovou "ovesnou chuť", jak řekl můj drahý :D Ale to mně chutná!  A když se přidá mléko, je to skoro jako káva, jen nemá tu nahořklou chuť :)

Už jsem ho testovala tolikrát, že se bojím, aby mi na tábor vůbec něco zbylo! :D 


Včera jsem taky po hoooodně dlouhé době poctila naší malou knihovnu svou návštěvou (něco mi říkalo, že bych konečně měla vrátit knížky půjčené k maturitě) a trošku jsem jí prošmejdila. Měla jsem se zebe tak dobrý pocit, že jsem si půjčila něco na čtení sama od sebe a bez donucení nějakým seznamem povinné literatury. To slovo povinné.. Fuj, taky k němu máte takový odpor? Tu malou růžovou knížku jsem hltala už po cestě domů, možná časem napíšu článek věnovaný speciálně jí. Autorka popisuje celou cestu skrze X možných diet až ke konečnému prozření a uvědomění si, v čem celé hubnutí spočívá. :) 

Taak a to by bylo asi tak vše :) já teď půjdu pokračovat v pobíhání po bytě. Kéž by to někdo zabalil za mě (a věděl přesně, co potřebuju a co ne). Příjde mi, že potřebuju úplně všechno, všechny kraviny, co mám doma. Můj pohled právě spočinul na obrovském kulatém zrcátku, bez kterého se tam určitě neobejdu, kam ho ale nacpu ksakru ?! A to prosím odjíždím jen na 2 týdny. Jsem hrozně zvědavá, jak to bude vypadat, až se budu stěhovat v září na kolej. Joooo a mimochodem!! Včera mi KONEČNE přišel dopis z vejšky, takže jsem oficiálně přijatá, hihii. Ještě stihnout včas zápis a jsem studentka VŠE ^^ To se to krásně píše ^^

Mějte se krásně!
Vaše Radanka :)) 

2 komentáře:

  1. Mňam, ta zmrzka, dělám si něco podobnýho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem jí dělala prvně a jsem nadšená :) asi se stane mou dobrou společnicí v horkých letních dnech ^^

      Vymazat