6.10.14

The End

Jako když vás pustěj z vězení. Díkybohu ten pocit sice neznám, troufám si ale tvrdit, že dnes zažívám podobný. Konec vln - yeees! 4 týdny jsem si odpykala, pustila jsem se i do pátého, ale včera večer mi něco říkalo, že to už stačí. Prostě jsem věděla, že je konec. 

Bez proteinu to bylo těžší, než jsem myslela. Má anitisympatie k samotnému nechucenému tvarohu se prohloubila. Z vajec se mi dělá šoufl ještě ted. A kuřecí maso nebudu chtít cítit ještě hodně dlouho. Zvažovala jsem už i vegetariánství. (Nee, to si dělám srandu, já maso normálně miluju, ale za poslední měsíc ho bylo až až.) Díky bohu, ale opravdu veliké díky za tofu. Nejlépe to uzené. Na to jsem se vždycky těšila, to mě drželo při chuti i v nízkosacharidové dny. :) Dala jsem si ho dokonce i dnes k obědu (a to už nevlním) a myslím, že ho ani nepřestanu kupovat. 

Už mi chybělo ovoce. A burákové máslo. A pečivo. A tousty. :-) to všechno si teď můžu dát, ale zase né v přehnané míře. Nějaký čas se chci ještě držet potravin, které jsem jedla během vln. Sem tam něco přidám. Ale už nebudu hýbat se sacharidy a pojedu každý den to stejné - průměr. :) 

Ale na co se těším snad nejvíc je tohle! Flapjacky! Nejde ani říct, jak strašně je mám ráda. :D Z těchto čtyř variant jsem 3 ještě nikdy neměla, proto se těším ještě víc. Myslím, že nejchutnější pro mě bude jednoznačně s kešu a kokosem. Ale asi nejzvědavější jsem na vlašské ořechy&datle. :) Ta čokoláda mě taky moc láká.


A ještě něco jsem vám chtěla povědět, v sobotu jsem měla volný den. Perfektní završení vln. :D trošku jsem se inspirovala u 30ti denní výzvy, kde celý týden dodržují jídelníček a každou neděli mají volno. Já jsem si volno dala celkem 2x a stačilo. Ale bylo to skvělé, měla jsem tolik dobrot (a ani mi nebylo špatně! :D).



Slevy v M&S se musely využít... :D 


V sobotu jsme také byli s přítelem a mým mladším bráchou na výstavách (for games, for toys .. a nevím, ještě něco tam bylo) no a nebyla bych to já, kdybych si z výstavy hraček neodnesla plyšáka! Představuji vám Charlieho - momentálně už věrného obyvatele naší postele. :D Máme v plánu si v budoucnosti (nevím, jak moc daleké či blízké) pořídit opravdového pejska, já se tak těším! Už k tomuhle se tak trochu chovám, jako kdyby byl živý. (Ne, nekrmím ho ani nevenčím!)


Tak jsem vás zase obohatila o pár informací ze svého života a zase musím běžet. :)
Mějte se krásně! 




2 komentáře:

  1. Flapjacky!!!! Největší mňaminy co znám! Pokaždý, když jdu z posilky, tak si s kamoškou jdeme hned jeden kokosový koupit! :D Ujíždím na kokosových věcech, hlavně když jsem viděla Flint :33 S mamkou jsme minulé léto nejedly jiné sušenky :D
    Jinak děkuji ti za podporu! Jsem taky vcelku dost zvědavá jak vlnění dopadne. Tak tři týdny jsou snad dost na to, aby byly vidět nějaké ty výsledky. To s těma bílkama už se zlepšilo. Dělám si ráno bílkovou omeletu. :D Zatíím chuť na sladké se moc neobjevil jen se hrozně moc těším až si budu moct upíct celozrnný houstičky. :D V podstatě celkově se těším na pečení zdravých věciček. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na něj tak těšim, ale furt si je všechny schovávam :D asi na horší časy, nebo nevim... :D a vůbec neděkuj, prosim tě, sama vím, jak je podpora důležitá :) zvlášť při vlnách. :)
    Vajíčka - ani mi nemluv :D mně přišlo jako blbost jíst jenom bílky, tak jsem si je dávala celý :)
    Určitě budeš mít super výsledky, už se těšim (a jsem na tebe zvědavá!)

    OdpovědětVymazat