1.1.15

Happy new year everyone!

Všem Vám chci popřát krásný nový rok! Ať je lepší, než ten předcházející a přinese Vám milion nezapomenutelných chvil. A až se za ním ohlédnete, budete moct říct, že rok 2015 byl tím nejlepším! 


A jak jste ten příchod roku oslavili? :)) My s přítelem (a letos jsme už vlastně neslavili sami ❤) vsadili na naší klasiku, zůstali jsme doma s vaječňákem a bublinkama a dívali se na přiblblé pořady v televizi. Abych ale omluvila naši společenskou neaktivitu (protože normální mladí studenti by někde kalili o 106 a sledování telky by přenechali svým prarodičům), musím zmínit, že ani kdybychom chtěli někam jít, vlastně bychom nemohli. Maxík prožíval svůj první Silvestr, takže jsme netušili, jak to zvládne. Ale byl hrozně šikovný a rány ho nijak nerozrušovaly :) Ale stejně jsem ráda, že jsme byli s ním, my ani nejsme moc kalící pár. :D (Párkrát už jsme na oslavu příchodu nového roku takhle někde kalili a řeknu vám - jsme hrozní :D).



To zas bylo jídla. Řekla jsem si - poslední cheat-day... (v tomto roce).

Ale ještě než se začalo stmívat a všude po světě vypukly oslavy, byli jsme s přítelem na nákupech a já jsem si udělala takovou poježíškovskou radost! :)






Asi je vidět, že nejvíc můj účet shodil v Tally Weijl. Vždycky jsem si říkala, že tohle je obchod pro hubený holky, protože jejich modely by baculkám prostě moc nesedly. Takže - pro mě parádní motivace, koupila jsem si hezký věci a teď ještě zapracujem na tom, aby mi to v nich slušelo. :) 

A potom botičkyy! Sice jsem si tam šla pro úplně jiné a říkala jsem si, že kozačky už proboha nee, ale co už, stalo se, že mi prostě padly do oka. A jsem za ně strašně ráda :)

A nakonec jedna maličkost, která pro mě znamená víc, než se může zdát... oční stíny alverde, má první kosmetika, která není testovaná na zvířatech. Poslední dobou se mě tento problém dotýká víc a víc. Protože co mi vadí víc než cokoliv jiného je právě testování za účelem výroby kosmetických přípravků.. (Doporučuji zapátrat na netu.) Do budoucna si plánuji kupovat víc kosmetiky této značky - která samozřejmě není jediná, která nepodporuje zvěrstva, což je skvělé. ❤ Mimoto si tyto oční stíny nemohu vynachválit i z té stránky, jak hezky se s nimi pracuje a jak dlouho vydrží. A sehnala jsem je ve svých oblíbených přírodních barvách, takže další plus. A víc už jich snad ani být nemůže! :) 
Ale o tomto se víc rozepíšu zase jindy... 

Teď mi nastalo zkouškové období, proto bych měla napsat "neočekávejte příliš mnoho článků", já se však moc dobře znám, a proto vím, že příjde mé nejplodnější období, co se blogu týče. :D Ano,budu dělat cokoliv, jen abych se nemusela učit, i když vím, že nakonec stejně budu muset, pokud nechci skončit v mekáči

Mějte se krásně! 

4 komentáře:

  1. Tobě taky přeji šťastný nový rok! :) Taky jsem nikde "nekalila", byla jsem s přítelem hezky doma :D Tally Weijl je pro mě taky taková motivace, sice tam nakupuju, ale zdaleka ne všechno :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. :D já byla nakupovat hned po svátkách. Vždycky se na to těším už měsíc dopředu. Pokaždé mám z každého zlevněného kousku děsnou radost :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat