21.10.14

What I eat and do .. (and super-hard today's training)

Jak by řekl přítel, už nebreč. :D jenže já si musím postěžovat (pochlubit se), jak jsem dneska vypustila duši na tréninku, kam jsem se připletla úplnou náhodou.

S tím, že jsem předminulý týden zaspala tělocvik, se chlubit moc nebudu. Poslední dobou mám na t zaspávání nějakou smůlu. No, chtěla jsem si to hodinu nějak nahradit, jenže k naší trenérce jsem se nedostala, snad každá její hodina se mi kryje se školou. Nebo bych si musela dát cvíčo hned po tom, které mám normálně v pátek ráno - a to bych umřela. Tak jsem se (s vyhlídkou menšího zla) zapsala na hodinu funkčního kruhového tréninku k jiné trenérce.

Prej menší zlo, pch.. říkala jsem si, když jsem šíleně zadýchaná dokončila 1. kolečko, které se skládalo z těch nejzákeřnějších cviků, které znám. :D doslova ze mě lilo a to jsem měla jen 2 minuty na odfrknutí, pití a jelo se znovu.. a pak zase. Měly jsme asi 17 cviků po 40 sekundách, mezitím bylo tak 15 sekund na přesunutí se na jiné "stanoviště" a vydechnutí (i když ne, ani to ne). Ta trenérka byla doslova šílená :D Ale .. tak správně! Připadala jsem si, jako když mezi námi pobíhá Jillian a sekýruje, ať děláme ty kliky hloubš, ať přidáme na tempu, ať ty ruce dáváme pořádně před sebe, ať zabereme a nepolevujeme atd atd.. řeknu vám, byla to hodinová šikana. :D samozřejmě to myslím ze srandy, takhle by měl vypadat každý trénink. A tuhle slečnu, která by mě opravdu nenechala ani vydechnout, bych nad sebou potřebovala při každém tréninku. Protože já jsem se nezastavila a ani jedinkrát jsem si nedovolila něco ošidit. Protože ona byla všude. Viděla všechno! Jeden cvik jste udělali špatně a ona to prostě viděla, i když byla třeba na druhé straně místnosti a stála u někoho jiného (bylo to skoro až děsivý!). Celkově mi tenhle trénink připadal jako hiit, až na to, že trval hodinu.
A to jsem se nezmínila, že předtím jsme se ještě rozehřívaly a to bylo taky pěkně svižný. A nakonec protažení, díky bohu za něj. 

Myslím, že tohle musel být v životě můj první opravdu drsný ténink. Obdivuji ty slečny, které toto absolvují pravidelně každý týden. Má to sice opravdu něco do sebe a věřím, že po čase si na tu náročnost člověk musí zvyknout, ale já jsem ráda, že moje trenérka zas až takový blázen není. (A to jsem si dřív myslela, že je.) Btw jsem zvědavá, jak zítra vstanu z postele, když jsem brečela už minulý týden.

Ale abych tu jen nebrečela... :) mám tu pár jídelních fotek :)

Včerejší večeře (teda její 1. část, nestačila, ještě jsem si pak šla pro ovofit ^^) : půlka uzeného tofu (miluju ho!!), paprika, salát a hummus se sezamovou pastou a rajčatovým pyré (další dokonalost)

Dnešní snídaně: jogurt (200g), banán (80g) a ořechové müsli (10g)

Dnešní rychlý oběd: celozrnná houska, vepřová šunka, hummus, salát, kaki

Aaa taky jedno po dnešku velice zasloužené vanilkové latte (bez cukru, ten je tam jen na parádu!) :D ten můj milovanej ví, jak mi udělat radost <3

Doufám, že si po přečtení neklepete na čelo. Takhle to hold vypadá, když lenoch cvičí, no. :D
Mějte se krásně! Já se zas brzo ozvu (zítra trávím celý den ve škole a přednášky jsou taak dlouhý...).

Vaše R.

5 komentářů:

  1. Ten trénink bych taky chtěla zažít :D Občas potřebuju nad sebou takovou "Jillian" :) Miluju uzené tofu :3 Vanilkové latté je výborné <3
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, i já jsem nakonec ráda, že jsem tam šla :-) Na tofu jsem už trošku úchylná, mám ho skoro každý den :-D

      Vymazat
  2. Já takhle zažila jen 10 minut na rozcvičku u jiného cvičení a měla jsem dost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však já taky měla dost už po rozcvičce :-D ale nedalo se nic dělat :-D

      Vymazat
  3. Podobné tréninky mám ve fitku, když se mnou jde brácha (jako třeba včera, můžeš si můj podobně brečící článek načíst u mě na blogu :D). Je to sice hrozný, na druhou stranu ze sebe mam pak vždycky strašnou radost, že mě ostatní dokážou dokopat k takovým výsledkům :)
    Jo a uzený tofu taky miluju, mnam !! :D:))

    OdpovědětVymazat