30.10.14

New family member

Ahoj, vy, kteří jste sem zabloudili náhodou a čtete tento článek a vy, kteří (doufám, že vás pár je) sem jednou za čas zavítáte. :-)

Ač jsem měla slibů plnou pusu, už je to nějaký ten den, co jsem o sobě nedala vědět. Za těch pár dní se toho ale přihodilo tolik nového. A vlastně (skoro) celý můj život se otočil o 360 stupňů. A tenhle nový úhel jsem si zamilovala.

A co (KDO) za to může? Někdo tak maličký, že by ho někdo nešikovný mohl klidně i zašlápnout. Joo, máme štěně! <3 Dokonalého, maličkého, roztomilého, chlupatého, všetečného a šikovného raubíře - Maxíka. :) Malé bišoní miminko. Teda ono to miminko není už dávno, jsou mu 3 měsíce, ale pro mě je to někdo, o koho pečuju, dávám mu lásku, jídlo a hraju si s ním, tedy miminko. :)

To jen abyste věděli, uslyšíte o něm teď určitě dost často. (Třeba až se naučí sedni, budete se se mnou všichni povinně radovat! :D) Pořád mu něco povídám a vysvětluju (třeba proč ten fén tak řve nebo co to je ta věc, která vozí lidi nahoru a dolu), takže kdo mě vidí, si určitě říká, že jsem dobrej magor. Ale mně to vůbec nevadí. Taky ho pořád hrozně moc chválim, když udělá něco správně. :)




Jsem s ním šťastná jako blecha, tak doufám, že on je taky a že mu u nás bude krásně  <3

Mějte se úžasně jako já,
Vaše R.

4 komentáře: