13.12.14

I love Christmas time but... I always eat so much sweets!

Ahoj, hohohoo. 
Jak u vás probíhají přípravy na Vánoce? Máte už všechny dárky, nebo jako já stále ještě tápete a nevíte, čím obdarujete tak polovinu své rodiny? Prosíím, ať v tom nejsem sama!

santa's coming



I když tu pravou vánoční náladu mi narušují 4 strašáci.. (testy, které mě čekají příští týden). Angličtina, právo, management a... němčina. Ta prokletá, zatracená němčina. 

Dean Cry

Buď to všechno zvládnu a krásně to pak oslavím koledami, pohádkami, stromečkem, cukrovím... Nebo to nezvládnu a ujím se žalem. Tak či tak - nechci to vidět.

Ne, nebojte, ujídat k smrti se tu nikdo nebude. :-) Ale letos už nebudu tak naivní jako loni, předloni a vůbec každý rok a nebudu si dávat nesmyslná vánoční předsevzetí, že nebudu jíst cukroví. Protože budu. Už teď se těším na rohlíčky, linecké nebo karamelové košíčky.. Budu se hlídat (kromě štědrého dne), třeba pár mističek kousků během dopoledne, ale zakazovat si to nebudu. Akorát bych pak na sebe byla naštvaná, že jsem to nezvládla dodržet a dopadlo by to ještě hůř. :-) No a o Vánocích se přece může všecko. Štěstí, že budu doma jen něco málo přes týden (i když už vidím ty zásoby, které mi mamka napakuje s sebou do Prahy... to bych pak byla odsouzená k ztloustnutí a byla bych  tom naprosto nevinně!)

Stuff

eating animated GIF

Hungry

black and white animated GIF

supernatural animated GIF

eyes animated GIF

eating animated GIF

eating animated GIF

parks and recreation animated GIF

Jako každý rok po Vánocích příjdou myšlenky typu "Sladké nechci do dalších Vánoc ani vidět", "Tak a teď už vážně budu jíst jenom zdravě" nebo slavné "A do léta ze mě bude hubená kočka!" a pár týdnů budu vypadat asi takto...

omnomnmnom

A možná posilovnu navštívím i víckrát než 2x týdně..

funny animated GIF

A budu se zase snažit o eňoňuňo postavičku (dokud nepříjdou další Vánoce. Nebo Velikonoce. Či rodinná oslava. Ááághrr, proč je na světě tolik pokušení!). 


Nezapomeňte mi napsat, jak se s cukrovím perete vy! :-) 
Mějte se krásně!





2 komentáře:

  1. Já jsem si právě dala předsevzetí, že do Vánoc nemám do pusy ani jeden kousek cukroví (ale když to do mě někdo nacpe a nebudu doma, tak je mi blbý odmítnout, protože ani nechci odmítnout :D). No a o Vánocích bych se chtěla trošku mírnit, aby to nedopadlo katastrofálně :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já cukroví vůbec neřeším, kolik toho do mě už spadalo, to radši nechtějte nikdo vidět. Už máme napečené perníčky, linecké, plněné ořechy, rohlíčky, kokosky... No prostě mraky cukroví a jelikož ho peču já, ujídám těsto i hotové kousky. Zatím je mi jedno, jestli se to na váze projeví, takže žádné výčitky a ono to bude dobré. :) Jen se nepřežrat k prasknutí, no. :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat