7.12.14

What's new in my and bichons life :-)

Začnu tou nejvíc neotřepanou větou, Jakého jste měli Mikuláše? :-) Taky jste dostali milion sladkých neřádů a lákadel, jako já? - Už aby byla neděle večer a já si to všechno dovezla do Prahy, kde to honem všechno naservíruji Honzíkovi. (A jez!) Jinak to nevidim.

Ale protože jsme včera dorazili až pozdě večer, opravdového mikuláše jsem zahlédla jen z auta. A potom  v noci při venčení bobánka jsem v dálce slyšela asi řetěz nějakého opilého čerta, tak jsem instinktivně změnila směr.

Dnešek jsem měla nabitý. Ráno jsem byla na návštěvě u příbuzných, protože ještě neviděli toho našeho prďolu, tak jsem jim ho šla ukázat - no a byli z něho uplně vedle :-D A odpoledne jsme jeli zase k jiným příbuzným na rodinnou oslavu. Tam ten náš brouček také sklidil úspěch a nejednu rozněžněnou a rozteklou šišlající tvář. :-) (A Radanka sklidila nejednu skleničku šampaňkého a do večera ji bolela hlava.)

Konečně jsem také navštívila naší posilovnu na koleji. (Ano, konečně jsem překonala stud a strach, že tam někdo bude - nedej bože kluci!! a že se mi někdo bude smát a tak, ani nevím, proč.) Nejsem nějaká frfňa, ale upřímně... nečekala jsem příliš, ale i tak jsem docela koukala. :-D 2 místnosti, kde jsou dokola naskládaně činky a stroje. A nějaké to zrcado a rádio. (Nebojte, fakt jsem tam nečekala recepci ani pult s proteinovými nápoji.) Když jsem přišla brzo ráno s tajným přáním, že tam budu sama (nevyšlo), namířila jsem si to rovnou k pásu. Klik, cvak, běžíme. Prvních pár kroků jsem lehce vrávorala, protože ten pás byl tak rozviklaný, že jsem měla pocit pocit, že se to za chvíli rozsype. (Taky jsme z něho asi po 10ti minuách málem žuchla, naštestí jsem to ale na poslední chvíli vybrala. Ale slečnu, co se za mnou protahovala, jsem, myslím, docela vyděsila. :D) Ale to ještě neznamená, že to byla má poslední návštěva, Naopak, plánuju se do toho zakousnout a chodit si na ten děsivej stroj pravidelně protrénovat nervy. A stejně z něj jednou spadnu. To prostě vim.

Musím, prostě musím se s vámi podělit :-D Ode dne, co jsme byli v kině na Mockingjay, nemůžu přestat poslouchat všechny soundtracky z filmu a neustále myslet na to, jak to asi všechno dopadne... :-D A neustále doma naznačuju, že ty knížky by mi pod stromečkem udělaly fakt radost! :-D A včera jsem na youtube narazila na toto video - no a nemám slov.. Kdo filmy viděl, určitě ta svá také ztratí, pokud se podívá.. :-) 



A dále tu mám ta slíbená selfíčka a psí fotky. :-D... 


Maxík a pro něho nejatraktivnější část mé mikulášské nadílky :D
Zkoušel si i něco nakrást, ale neprošlo!

Procházka :-)

Noo jooooo, nádhera v ještě nádhernějšm výtahu na koleji :-D
(A co ta ruka tam, to opravdu nevim, ale koukam, že to vypadá "pěkně" :-D)




Takhle my spinkáme. Drobeček na MÉ půlce postele a páníčkové se (samozřejmě velice neradi) mačkají na té druhé. :-) 



A to by zase stačilo. Moc Radanek na jeden článek.. 

Mějte se krásně a užívejte si předvánoční čas :-) (Joo, už i na mě to trochu leze :-D)



2 komentáře:

  1. Taky jsem dostala strašně moc sladkostí na mikuláše :D To první video s písničkou Human je prostě dokonalé! :3 Viděla jsem jen první díl Hunger Games, ale už se chystám, že si stáhnu i druhý :) MAxík je zlatej a tobě to taky moc sluší :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáhni :-) a ještě skoč rychle do kina na 3. :-D! A děkuji i za Maxíka :-))

      Vymazat