25.12.14

And it's done.

Předvánoční shon je ten tam a nyní nastává období pohádek, válení se a v neposlední řadě období návštěv. A i když si říkáte - dneska už je to naposled a zítra už začnu něco dělat, dobře víte, že jsou to kecy. Tohle lenochodské období potrvá až do Silvestra... kdy si řeknete, že 1.1. už s tím vážně něco uděláte (protože přeci věřite, že jak na Nový rok, tak po celý rok)... jenže to budete mít takovou kocovinu, že z toho opět nic nebude.

Ale já to ani letos nevzdám a stejně si dnes celý den říkám naposled, naposled!! Zítra už zdravě ... uvidíme, jak to dopadne. Je mi jasné, že dokud jsem doma, uplně clean eating to asi nebude :-D To až zase odjedu.. Jo a mám další motivaci :-) až zase něco zhubnu, koupím si za penízky od Jéžíška něco krásnýho na sebe ^^

Dnešek byl celkem hezký, viděla jsem se zase s celou rodinou, byla jsem šťastná, když jsem viděla, že i babičkám a dědečkům udělaly mé dárky radost :) ochutnala jsem dědovi domácí slivovici (a málem se z ní opila po pár ločcích) a zasmála jsem se u starého domácího videa. A teď už jen čekám, až dorazí Honzík a uděláme si hezký večer :-)







Krásný zbytek svátků! :-)


8 komentářů:

  1. Ten pesan je krásný :) taky pro mě bylo nejhezčí vidět, jak je děda z mého dárku rád :) to vždy potěší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to byl asi ten nejhezčí dárek (i když to si bude znít jako klišé, je to tak :-)). A děkuji :-)

      Vymazat
  2. Já začínám už ode dneška zdravě, ale cvičení bohužel až od nového roku, protože teď jsem nachlazená :/ Ten pejsek vypadá jak plyšák :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to on je :-D Už by potřeboval ostříhat, ale když já se bojím, že ztratí tu "štěňátkovost" nebo jak to říct... :( :D takže až po zimě!

      Vymazat
  3. Už jím konečně taky relativně zdravě... ten pes je absolutně boží :) teda. všem třem to sluší :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už konečně najela na zdravější režim a mám za sebou už i cvičení. Ovšem vzhledem k tomu, že jsem dlouho byla línej zadek, tak mě teď všechno bolí :D.
    Máte naprosto sladkého hafana :)

    http://behealthy-befit-now.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem, ostuda, ještě od Vánoc necvičila :D A ta bolest je přeci krásná, ne? Já si ale taky vždycky stěžuju, ve skutečnosti mi to ale dělá dobře. :) A děkujeme :))

      Vymazat