8.9.14

Waves, day 1

Tak, první (a nejhorší) den za mnou. Uf.

No, nebyla to procházka růžovou zahrádkou, ale zvládla jsem to (a jsem na sebe patřičně hrdá! :D). Odteď už to bude jen lepší a lepší, myslím s jídelníčkem. Dneska to byla bída.

Hladová jsem ale nebyla (i když už se těším zítra na mini porcičku rýže) :) jsem jen o něco utahanější než obvykle, ale co bych chtěla, s 6ti gramy sacharidů.




To bylo radosti, když mi konečně přišel balíček a já mohla začít vlnit. :-) Hrozně jsem se na to těšila! Včera jsem si udělala pěknou rozlučku s nezdravým jídlem. A asi jsem se dostatečně najedla na den dopředu, tak jsem to dneska zvládla myslim si že v pohodě :-D Jsem u přítele, tak toho hezky využil a rozmazloval mě pizzou, čokoládou a zmrzlinkou. :-)



To byla večerní pohodička u Titanicu. :-)

Ale zpátky k dnešku.
Jak jsem říkala na začátku, že jsem byla nadšená... jsem pořád. Sice jsem měla problém sníst 3 vejce k snídani... a proteiňák nechutná tak božsky, jak jsem si představovala.. Ale to furt nemění nic na tom, že mě to baví. A jak se říká, člověk si zvykne na všechno. :-) Tak si hold zítra ráno neudělám vejce natvrdo (což byla hodně nešťastná volba - byl to hnus..), ale míchaná vajíčka. A na proteiňák si zvyknu. Myslím, že mi časem začne chutnat víc, když to bude pár týdnů jediný zdroj sladké chutě. :-D (kromě banánů v těch lepších dnech)



Tuhle snídaňovou fotku na instagram asi dávat nebudu, no. :-D

K dopolední svačině jsem poprvé ochutnala proteinový nápoj.

K obědu pak klasika, kuřecí maso (bez přílohy přecee, jsme na 6g! :D) a jeden rest od snídaně (nezvládla jsem všechny 3, no), kterej jsem si musela ještě dochutit kořením. Ale poprala jsem se s tím. :D



Odpoledne jsem posvačila zase protein a k večeři jsem měla tofu. 

Není to nic rozmanitého ani super inspirativního, ale to jsou vlny no :-) Doufám, že zvládnu opravdu ty 4 týdny, jak jsem si řekla. A hlavně jsem zvědavá na výsledek. :-)

Taaak, to je zatím všechno :-P 
Mějte se hezky (a dejte si za mě někdo kus čokolády!)


6 komentářů:

  1. Klobouk dolů za vlny,já bych na ne asi neměla nervy:D jsem příliš pohodlná :D tak držím palce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) ale není to tak hrozné :) dneska už mám 3. den a měla jsem dokonce ovesnou kaši k snídani! :-D Jenom to vážení všeho a dodržování přesné gramáže může být pro někoho otravné no :)

      Vymazat
  2. obdiv, já bych vlny nezvládla, i když bych to docela potřebovala aspoň nějaký čas :)
    proteiňák ti nechutnáá? jaký máš a jakou příchuť? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale zvladlaa, neni to tak hrozny, jak se říká :-)
      Mám vanilkový Hi Anabol protein od HiTec Nutrition :-) ale musím říct, že dneska už mi i chutnal (zvykám si :-D). Schválně jsem sháněla takový, kde bude minimum sacharidů, tak se nemůžu divit, že mě chuťově zas až tak nenadchl :-) (a přitom vanilku miluju, ale on má prostě takovou dochuť. ..... )

      Vymazat
  3. Sacharidové vlny? No nevím jestli by to bylo něco pro mě. I když.. jednu dobu (asi měsíce) jsem dodržovala paleo stravu a bylo to v pohodě, ale to asi není totéž. Držím palce v úspěšném pokračování!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to driv myslela :) ale zlakaly me asi ty uzasny vysledky ostatnich :) a ted uz vlnim 6. den a zatim je to fajn :) a moc dekuju!

      Vymazat