23.9.14

23.9.2014

Venku je hnusně. Zataženo a zima. Ráno jsem vstávala do školy (a i když to byly jen 2 hodiny a je to letos vůbec můj 2. den ve škole) a nějak mě to vyšťavilo. Tak jsem tu teď zachumlaná pod peřinou v posteli a říkám si, že vám napíšu, co je u mě nového.


  • KONEČNĚ bydlíme sami s přítelem. (Jooo, na koleji. Ale není špatná, naopak - máme tu něco jako mini byteček jenom pro sebe, popravdě jsem z toho dost nadšená <3)
  • Jak už jsem nakousla, jsem už studentkou na plný úvazek. (Ještě že mám školu 5 minut od koleje :D)
  • Mám za sebou 2. týden vlnění.
  • Po 2. týdnu jsem si dala cheat day (potřebovala jsem si od toho odfrknout - a ochutnat skvělou místní pizzu :D) plus ještě jeden den "volna".
  • Ehm, stala se ze mě smažka. :D nee to si dělám srandu, jen si občas zahraju Mafii 2, nějak mě to chytlo.
  • Během minulého týdne jsme s přítelem hned několikrát běhali po ikee a vybírali nejrůznější vychytávky do našeho nového bejváku.
  • Ale teď už asi nebude za co nakupovat, protože zjišťuju, že zbytek svých úsporů utratím za hromady učebnic (protože všichni učitelé/inženýři/docenti/profesoři nebo jak že je mám vlastně oslovovat? je hrozně vyžadujou).
Uff, myslím, že o všechny hot news jsem se už podělila. Ještě tu mám pár fotek (cheat day/normální den vln)


Takhle nějak vypadala naše snídaně. Byla SKVĚLÁ! Asi si dokážete představit, jak jsem po 2 týdnech s mdlým jídlem skoro bez chuti ocenila tyhle ořechové šneky od maminky :-) Neskončila jsem u jednoho (a dala bych si zase, ach jo!). 




Ve skutečnosti těch dobrůtek bylo o dost víc :-) Užila jsem si to, ale na druhou stranu jsem dlabala nějak s mírou, zbytečně jsem se nepřecpávala. 
Jenže druhý den mi bylo tak špatně... že jsem začala přemítat, zda bylo moudré dát si mlsací den během vln. Určitě to byl další šok pro tělo, takže by teď mělo mít další sílu pokračovat a hubnout :-) Ale nějak to špatně neslo. No, příště ale radši už ne. 

A tady už ta moje klasika, která mě ještě pár dní čeká (ráda bych napsala 2 týdny, ale uvidím, jak mi vystačí protein) :-) 

vzadu: miláček se nechal nakazit a dobrovolně si taky dal míchaný vajíčka k večeři (nechápu) :-)



Btw - máme nové talíře z ikey! :-D Miluju je, i ty blbý vajíčka na nich vypadaj dobře. Ještě se to musim naučit hezky nandavat (a né to tam kydat jak v jídelně) a bude to paráda. :-)

Co je nového u vás? 
A jaký máte názor na mlsací dny? 

Mějte se krásně! 


2 komentáře:

  1. A na jaké jsi škole? Tak ať ze sebe nemáte za chvíli ponorku :D Já začínám příští týden :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VŠE :) neboj, my to zvládnem ;) tak to přeju dobrý start :))

      Vymazat