4.5.15

Wishes for summer

Dnes mi spadl ze srdce jeden z několika obrovských kamenů! Ve škole se mi povedl test nad má vlastní očekávání, tudíž můžu za odměnu k závěrečnému testu. :-D Který je tak 10x těžší, než průběžné, ze kterých jsem byla tak vyklepaná. Ale 3 týdny jsou dlouhá doba, to se nějak zvládne. Z toho dnešního podařeného mám prostě hroznou radost (a zítra a pozítří mě čekají další dva...). To jsem vám jen potřebovala sdělit, teď už k článku.

Proč přání na léto? No protože už se pekelnou rychlostí blíží a já jsem chytla svou každoroční náladu, kdy sleduju ceny zájezdů a v uších mi zní šplouchání vlnek... Aaach, jak dlouho jsem už nebyla u moře! Ale začnu něčím skromnějším...

I. ŠATY!!
- Poslední dobou na ně koukám pořád! Ve skříni mám jen jedny (letní), nikdy jsem na šaty moc nebyla. Ale teď jsem prostě dostala chuť koupit si jich hned několik. ❤ Tady je pár ukázek, jaké by se mi líbily!

1. šaty Caroline (Spartoo.cz)
2. Grey floral print skater dress (Tally Weijl)
3. šaty Garti (opět Spartoo.cz)
II. Patlátka na obličej, protože jsem se konečně rozhodla, že se naučím se líčit. :-D Jako já se maluju, řasenku, stíny (občas), obočí a výjimečně linky. A tím to končí, slovo jako bronzer jsem nedávno slyšela prvně a třeba to, že se make-up dá nanášet i štětcem a né jen patlat prstama, jsem se také dozvěděla teprve před pár dny. Takže já jsem tragéd. :-D Né že bych s tím nemohla žít plnohodnotný život, ale občas holka prostě má chuť nějak se zkrášlit. :-) A aby to nějak vypadalo.. Proto s tím něco uděláme. :-)


1. korektor a rozjasňovač
2. bronzer
3. sada na obočí
4. štětec (ale to jste asi poznali :-D)
Vše je o značky e.l.f., sice od nich ještě nic vyzkoušeného nemám, ale četla jsem jen samé dobré recenze. Tak proč to nezkusit. Staré dobré Alverde samozřejmě nehážu z okna, jsem s ním nadmíru spokojená, ale chce to ještě něčím doplnit. :-)

III. blbinky na konec :-)


1. blůza M&S
2. kalhotky Victoria's Secret 
3. (píčovina na závěr) kelímeek ❤_❤ 
Samozřejmě že oblečení, které nutně potřebuju, nekončí tímto krátkým seznamem. :-D Vybrala jsem pár věcí, které se mi líbily nejvíc. Uvidíme, co z toho nakonec seženu :-) 

IV. Dovolená...


Jak už jsem zmiňovala na začátku článku. Je jedno KAM, hlavně, aby tam bylo moře a nebyli muslimové a byla bych šťastná! 
Uvidíme, třeba najdu dobrou brigádu a v září se s přítelem někam podíváme. (Jen nevím, jak bych to přežíla třeba týden bez Maxíčka!)

Mějte se krásně!

Instagram



6 komentářů:

  1. Ty jo, seznam toho, co potřebuju, by byl jaksi nekonečný, takže jej radši nesepisuju :D
    Moc se mi líbí ty první šaty :) Mně se nějakým záhadným způsobem objevilo ve skříni hned několik, ale za to záhadně mizí trika :D
    Co se líčení týče, jestli máš přítele a jsi spokojená, tak s tím ani víc nezačínej! :) Je to zbytečné, kór na léto..nějaké make upy, vrstva navíc, přijde mi, že to po lidech akorát teče... Já asi před rokem měla strašné období, kdy jsem na tom lpěla.. ale pak mi došlo, že si radši pospím - a v této době radši připravím luxus snídaničku - než trávit půl hodinu před zrcadlem :)
    A moře.. :) Ty jo, k tomu se letos nedostanu ...ale taky bych brala! Už je to delší čas, co jsem slyšela a viděla šplouchání vln... Mmm ;)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo tak s tím make-upem na léto máš pravdu :D Ale já teď měla zas hrozně dlouho období, kdy jsem na to úplně kašlala, tak to teď zas nějak potřebuju :D

      Vymazat
  2. super článoček :) šiat mám dosť, mne skôr chýbajú plavky :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Já a léto? NOT READY :D Hlavně potřebuji sehnat nějaké krásné plavky a taky si do těch dokonalých plavek trošku vypracovat bříško, aby ode mě neutíkali, neměla by jsi pro mě nějaký tip? :)
    tribanany.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bříško prý nejvíc dělá strava :)) ale jinak já taky nikdy neměla nějak vypracované bříško, takže Ti asi moc dobře neporadím, i když bych ráda. :)

      Vymazat