7.5.15

Dieta, zkoušky, filmy a Hunter

Dneska tu mám odlehčující článek, aneb Jak se mám a Co je nového. :-)

best animated GIF

Už asi tak půl roku "držím dietu". :D Nic nového. A ano, víme, jak to s ní doopravdy bylo, když jsem nekřičela do světa žádné super výsledky. ALE asi před dvěma týdny se stal zázrak a já ji začala držet opravdu. Fakt. Už nekecám. :D A když se dostavily první výsledky (alá 3 kila dole!!!), udělala jsem hlavou díru do stropu, jak jsem se radovala. Zároveň jsem na sebe ale dost naštvaná, že jsem nebyla schopná začít už v lednu, to bych teď vypadala trošku jinak a nebyla v takové časové tísni (léto se blíží a mně začíná být v džínách vedro -.-).

Hned jsem si teda za odměnu vyhlídla pár proteinových tyčinek, tak už se nemůžu dočkat, až si pro ně zajedu a ochutnám! 

Také se teď peru se školou, protože pomalu začíná zkouškové a to je skutečně to nejhorší období studentova (jinak božího) života. 

Také pořád jezdím venčit Huntera. Uvědomila jsem si, že s tím jen tak už nepřestanu. Nemohla bych, neměla bych na to srdíčko. Zamilovala jsem si ho až moc. Takže mu budu dělat procházkovýho parťáka ještě pěkně dlouho. A jeho panička je za mě taky moc ráda. Ví, že má o pejska postaráno a může být v práci v klidu. K tomu bych ale potřebovala ještě nějakou pořádnější brigádu, takže hledám, hledám. Alespoň na ty prázdniny (ale co call-centra mě už vážně nikdo nedostane).

S přítelem jsme zkoukli všech 6 dílů Hvězdných válek a těšíme se na listopad, až bude v kinech 7. Ano, čtete správně :D Já bych v životě předtím neřekla, že na takovou blbovinu budu vážně koukat. A normálně mě nějaké díly i bavily. Nejvíc teda ty novější, takže první, druhý a třetí. A zamilovala jsem si roboty R2D2 a 3PO :D. A hlášku "Kredity budou stačit" teď s přítelem říkáme až moc často, vzhledem k období, které nás čeká.

Tím filmová mánie nekončí, také jsem (už ale bez přítele) koukla na film By the gun. Né že by měl zrovna dobré reference.. Ale já jsem si ho pustila hlavně kvůli oblíbeným hercům. Protože na kombinaci Bena Barnese a Leighton Meester jsem byla opravdu zvědavá. A nezklamali! Ben se podle mě s rolí mladého mafiána vypořádal s elegancí. A Leighton je skvělá úplně všude. Abyste měli představu, je to takové trochu akční drama, žádný legrácky. A je tam nadměrné množství nahých holek. Ale jinak to podle mě byl hezkej film a koukla bych se na něj znovu. (Nebo klidně jen na Bena.)



Dnes už od rána slídím na stránce Supernatural, kde by se každou chvíli mohly objevit české titulky na nejnovější díl. Jsem z toho už skoro na prášky, protože tenhle díl potřebuju vidět co nejdřív, ach jo! Někdo totiž už stihl spoilerovat, že umře jeden z hlavních hrdinů! Takže já nepřemýšlím nad ničím jiným, jestli to bude Dean (prosím ne!!), Sam nebo Castiel!!! A tahle nevědomost je (pro fanynku) ubíjející :D Ale přečíst si to nechci, musim to vidět nejdřív sama, chápete... :D

Zítra se s Honzíkem, jeho mamkou a všema třema bišonkama chystáme k nim na chatu. Tak si užijem víkend v přírodě. S učením. Ale i tak to bude fajn, hrozně se těšim. :-) 

Užijte si víkend i zítřejší volno!

Instagram



9 komentářů:

  1. Tak to je krásné, že jste se s procházkovým parťákem takhle našli :) Zkouškové zvládni, určitě na to máš! A k těm kilům dole gratuluji, já bych taky potřebovala pár kilo dole do toho léta, ale jídlo mám až moc ráda :D Hvězdné války jsou vtipné :D Vyhledej si Jedi Workout - zkuste to třeba s přítelem, to může být sranda, když bych nebyla po rozchodu, taky bych toho svého do toho donutila :DJaký díl se ti líbil nejvíce? :) Měj se krásně, užívej volna :)
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju !! :-)
      Z těch prvních tří nevím, který byl nejlepší, líbily se mi všechny stejně :-)

      Vymazat
  2. Tak držím palce, ať jde hubnutí nadále k tvé spokojenosti :) A jinak je super, že sis našla takového zvířecího přítele, jsou kolikrát lepší než ti lidští.
    A Star Wars a konina? :O Tak to neee! Úplně miluju Hvězdné války, od malička na nich ujíždím.. Ale musím se přiznat, že s tou 7 moc nevím, přece jen Disney..no, uvidíme :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jednoho doma mám :)) a máš naprostou pravdu... oni jsou úžasní. A jak moc nás dokážou mít rádi. :)
      No bylo to takový praštěný :D ale musim brát to, že ve svý době to musely bejt peckový filmy... :-) A ta 7 bude zase něco nového, no. Spoustě lidem se nelíbí ani 1,2,3. Tak uvidíme, já se těšim. :-)

      Vymazat
  3. SPN musím zas dohnat haha ! na poslední řadu vubec nekoukám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to koukej honem napravit! :D Je skvělá!

      Vymazat
    2. Jo ?? já slyšela jen samé, už to není co to bývalo :D

      Vymazat
    3. To musel říct nějakej chytrák :D! Tak ono je to teď zas o něčem trochu jiném no :) ale mě to baví hrozně!

      Vymazat
  4. gratulujem, že ddoržuješ tú diétu, ja by som to nezvládla :D takže aj keď cvičím vyzerám ako prasiatko, lebo stále jem blbosti :D
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat