25.5.15

"A reader lives a thousand lives before he dies ...

... The man who never reads lives only one." 
- G.R.R. Martin 

Zdravím! Jak se máte, takhle v pondělí ráno? Já se mám překvapivě dobře, na to, že jsem dneska vstávala v 7 (což normálně nezvládám) a že se musím 3 dny učit jak mourovatá. Zatím to vypadá, že budu dělat všechno pro to, abych se tu statistiku nenaučila.. Ne, musím! Ale na článek se čas najde vždycky, ne?


Co je u mě nového jsem více méně shrnula v úvodu. :D Učím se a doufám, že z toho vyváznu alespoň s pár splněnými kredity.
Pár dní zpátky jsem objevila úžasnou aplikaci. o který jsem nikdy předtím neslyšela, tak se s vámi musím podělit. Když jsem zrovna zas přemýšlela, co bych dělala (kromě učení), stáhla jsem si do mobilu blbinku jménem Wattpad. Původně jsem si myslela, že je to jen knihovna knížek a že si najdu nějakou svou oblíbenou a budu číst. Pak jsem ale zjistila, že je to něco jako sociální síť, kde lidé nezveřejňují selfíčka, ale svou literární tvorbu. Dlouho jsem se nerozmýšlela a prostě jsem najela na jednu "knížku", u která mě zaujala názvem a popisem a začetla se. Po první kapitole mi bylo jasné, že si mě příběh získal a že to musím číst dál. Jediné co mě na tom štve, je to, že příběh ještě není dokončený a autorka přidává kapitoly postupně. Zatím jsem po každé kapitole mohla jít hned na další, ale nevím, co budu dělat, až na ni budu muset čekat několik dní. :D Zešílím jak u seriálu...



Neděste se, prosím. Přišlo zkouškové a tím i má úchylka na old-schoolové písničky. Vždycky při učení s přítelem posloucháme Beatles nebo podobné, mám je ráda, protože jejich písničky jsou tak pohodově a uvolňující.. A skvěle se u nich učí, pokud máte rádi něco v pozadí. Když jsme tedy jako obvykle poslouchali, nějak to samo přešlo k Britney a k této písničce. Jakmile dohrála, pustila jsem jí znova a pak ještě jednou a to už jsem si jí ukládala do seznamu a bylo to, teď ji poslouchám pořád. Hrozně se mi líbí!

Taky jste si určitě všimli nepřehlédnutelné úvodní fotky - zase jsem se musela pochlubit, no :D. Dostala jsem totiž dodatečný dáreček k narozeninám od přítele (dostala jsem toho víc, ale to vám ukážu někdy později). Nevěřili byste, jakou radost dokáže takováhle maličkost udělat magorovi, jako jsem já. ❤ Nosím ho teď pořád a všude. I teď se mi houpe na krku a to jsem byla jen venku s Maxíkem.

Mimochodem! Hubnutí jde sice pomaleji, než jsem doufala, ale jistě. Sice jsem před víkendem spořádala hezkej kus dortu (přítel slavil 22. narozeniny, tak jsem ho v tom nemohla nechat, to chápete) ale i tak jsem si pak stoupla na váhu a radovala se ze 4 kil dole. Trochu to vidím i v zrcadle, je to krásnej pocit, když jsem se do toho konečně zas opřela. Ale tohle je jen začátek... :-)

supernatural animated GIF

Ve čtvrtek mi dávali POSLEDNÍ díl 10. série Supernatural ❤ Skončilo to úžasně (!!!) a teď mají do října pauzu. Ach jo! Ale co, i tak jsem strašně ráda, že bude ještě jedna série, původně se říkalo, že tato bude poslední. :-) Musím říct, že jsem si všimla, že tohle je seriál, kde mám ráda snad všechny potavy - i ty záporné. Třeba Crowley (i když už ani nevím, jestli se dá ještě pořád brát jako záporák) je úžasnej, občas jsem mu i fandila! Sleduju i Sheppardův facebook a opravdu - jeho nelze nesnášet. Nedávno mě pobavil, když zveřejnil selfie před domem, na kterém byl nápis "The Winchester house" - no a jeho výraz si dokážete domyslet. :D "Oni jsou všudeee!" A nebo třeba Rowena, to je sice zákeřnice, ale je mi hrozně sympatická. :) I když vlastně jednoho vystát opravdu nemůžu - Metatrona. Skoro bych na něj zapomněla, na slizouna!

Přeju vám krásný týden!

Instagram



2 komentáře:

  1. Já dnes vstávala dokonce v 6! :D Prostě děs a hrůza, naštěstí mi to tak strašně nevadí - vidina snídaně mě z postele prostě dostane :D
    Náhrdelník je parádní, taky by mi udělal radost! :) Aplikaci neznám, ale zní rozhodně zajímavě! Možná na ni mrknu. Jsem čtenářka, ale nějak není čas poslední dobou :/

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky teď nemám tolik času, kolik bych chtěla... proto se moc těším, až budu mít po zkouškovém a zajdu si do knihovny a budu jen tak relaxovat u nějaké knížky :))

      Vymazat